web hit counter Virale video van bloedende minnaar van Mason Greenwood - idhealt.com

Virale video van bloedende minnaar van Mason Greenwood

idhealt.com – De sociale media waren op zondag (30/1/2022) om ongeveer 14.00 uur overspoeld nadat de vriendin van Mason Greenwood, Harriet Robson, een deel van Instagram-verhalen had gepost waarin werd beweerd dat hij het slachtoffer was van huiselijk geweld.

Ig-verhalen werden door Robson op een doorlopende post geüpload, met bloedvideo’s die uit zijn mond stroomden, blauwe plekken op delen van zijn lichaam en geluidsopnames die aangaven dat de Manchester United Young-ster aandrong op seksuele interactie.

“Aan iedereen die zich wil realiseren wat Mason Greenwood mij heeft aangedaan”, schreef hij in een van zijn ig-verhalenboeken.

De sonnars van Greenwood en “prison fc” explodeerden op sociale media. De gevangenis fc zelf verwijst naar de mogelijke gevangenisstraf die de speler kan krijgen als het probleem legitiem zou zijn.

Read Also : Brentford launches investigation of Ivan Toney video clip on social media

Terwijl ig-verhalen werden geüpload om ongeveer 7.00 uur in de ochtend van de tijd van Groot-Brittannië, kwam er geen formele informatie van de club.

De controverse is de grootste sinds Greenwood begin september 2020 uit het Britse nationale team werd gezet.

Greenwood en ook de ster van man city phil foden nodigden naar verluidt een aantal van de vrouwen uit in hun hotelkamer in reykjavik, na de Britse overwinning op IJsland, bij de UEFA Nations League.

De tussenstoprapporten kwamen van dv die zei dat het incident zijn oorsprong vond in foden en greenwood-communicatie met meer dan één vrouw in snapchat. Daarna foden en greenwo

Another Viral Video>>

Laatste woord

Ik hoop dat het bovenstaande nuttig en nuttig is voor iedereen die het heeft gelezen. Bedankt voor het lezen van dit artikel tot het einde. En vergeet niet om consequent deze website te bezoeken en vergeet niet om deze websites uit te delen aan uw familie, vrienden, vrienden en uw idhealt.com up-to-date te houden.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.